1. ALGEMEEN

1.1 Op alle bestellingen bij  Mooigemaakt zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij Mooigemaakt zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden

 

2. PRODUKTEN

2.1 De aangeboden artikelen worden door Mooigemaakt zo waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld op de webshop. Getoonde producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden(b.v.kleurinstelling van computerschermen) enigszins afwijken van de werkelijkheid. Mooigemaakt aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

 

3. PRIJZEN

3.1 Alle prijzen vermeld op de webshop zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


3.2 Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de webshop van Mooigemaakt zijn gepubliceerd.

 

4. PROMOTIES EN AANBIEDINGEN

4.1 Alle promoties en aanbiedingen van Mooigemaakt zijn vrijblijvend en Mooigemaakt behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

4.2 Alhoewel we streven om kleuren uit hetzelfde verbad te leveren, kunnen we dit bij promoties en aanbiedingen niet altijd garanderen. 

 

5. BESTELLEN EN BETALEN

5.1 Iedere bestelling is pas geldig na acceptatie door Mooigemaakt.

5.2 Mooigemaakt behoudt zich het recht voor om een bestelling niet of pas later uit te voeren . In dat geval zal de Mooigemaakt de klant via mail verwittigen

5.3 Na het ingeven en accepteren van de bestelling zal de klant een bevestiging per email ontvangen met vermelding van de totale kosten, inclusief BTW en transportkosten.

5.4 Een bestelling zal pas uitgeleverd worden door Mooigemaakt na ontvangst van de betaling.

 

6. LEVERING

6.1 Mooigemaakt streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden.

6.2 Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvangt u hiervan schriftelijk (email) of telefonisch bericht.

6.3 De getoonde voorraad op de productpagina's is indicatief. Indien een bestelling of een gedeelte van de bestelling niet uitgeleverd kan worden om welke reden dan ook (bv bij wol onvoldoende voorraad van eenzelfde kleurbad), zal de klant via email of telefonisch verwittigd worden.  Op eenvoudig verzoek kan de bestelling geannuleerd worden. Mooigemaakt zal de eventuele ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten.

 

7. VERZENDEN 

7.1 Alle leveringen gebeuren via Bpost, tenzij de klant aangeeft de bestelling te willen afhalen in onze winkel op Overwinningsstraat 54/4 te 2830 Willebroek, België.

7.2 Mooigemaakt kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het zoekraken van een bestelling bij Bpost. 

7.3 Transportkosten bij verzending worden als volgt aangerekend :

Bedrag     Belgie  Nederland  Frankrijk  Duitsland
  0 - 29,99 EUR   4,50 EUR   4,50 EUR   5,95 EUR   4,50 EUR
30 - 49,99 EUR   2.95 EUR   2.95 EUR   4.95 EUR   2.95 EUR
50 - 74,99 EUR    Gratis          Gratis   2.95 EUR    Gratis
75 - ......... EUR    Gratis     Gratis    Gratis    Gratis

8. RETOURNEREN

8.1 De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na onvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.

8.2 Tijdens deze periode van 14 kalenderdagen dient de klant op een gepaste manier om te gaan met de ontvangen goederen en de verpakking zo veel mogelijk intakt houden. Wanneer beslist wordt om de levering volledig of gedeeltelijk terug te sturen, kan deze teruggestuurd worden naar Mooigemaakt.

8.3 De kosten verbonden aan het retourneren van een bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen op geen enkele manier, tenzij anders overeengekomen, in rekening gebracht worden van Mooigemaakt.

8.4 Goederen die teruggestuurd worden moeten onbeschadigd te zijn en zich in de originele staat bevinden.

8.5 Mooigemaakt behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te betalen indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is.

8.6 Promoties worden nooit teruggenomen.

 

9. AANSPRAKELIJKHEID

9.1 Mooigemaakt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Mooigemaakt.