Katia CAL Oasis Mandala Babydeken

De Oasis Mandala CAL 2020 is een project dat is ontworpen om te genieten, leren en delen met andere haakfanaten over heel de wereld. In onze speciale Facebookgroep Crochet-along Katia delen we dit exclusieve haakpatroon geheel gratis. Enthousiast geworden? Word lid van onze Facebookgroep en doe mee!

Bestel nu !

- zo ben je zeker van je exemplaar. Ze worden geleverd begin maart en de Cal begint in april

- zo krijg je van ons nog een extra kadootje

- op dinsdag avond kan je in ons brei-atelier terecht voor uitleg. Het is een patroon met een beetje uitdaging, maar met wat hulp kan iedereen het !

Wat is een CAL?

Tijdens een Crochet-Along (CAL) haak je samen met een groep mensen hetzelfde haakpatroon gedurende een bepaalde periode. In onze Facebookgroep Crochet-along Katia brengen we haaksters samen die allemaal hun eigen Mandala Oasis deken gaan maken. Gedurende 4 weken wordt er elke week een deel van het patroon gepubliceerd. Via de Facebookgroep kan je vragen stellen over het patroon, foto’s delen en inspiratie opdoen. Een leuke en gezellige manier om je passie voor haken te delen met andere haaksters over heel de wereld!

€ 29,95
Meer informatie
SeizoenLente / Zomer, Herfst / Winter

Wolwas 30°

Niet bleken

Liggend drogen

Chemisch reinigen toegestaan

Strijken lage temperatuur

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan