Twist Blue kabel x-flex 15cm small | ChiaoGoo

De ChiaoGoo TWIST blauwe kabels zijn de nog flexibelere tegenhanger van de TWIST rode kabels en zijn met de ChiaoGoo TWIST en de SPIN-reeks verwisselbare naaldpunten te combineren. Verkrijgbaar in lengtes van 5cm, 13cm, 15cm en 20cm. Om een langere kabel te creëren verbindt u eenvoudig alle ChiaoGoo kabels middels een van de handige kabelconnectors!

Algemene informatie die van toepassing is op alle ChiaoGoo-verwisselbare onderdelen.

TWIST en SPIN producten hebben dezelfde schroefmaten, waardoor ze compatibel zijn met elkaar. Bij alle breipunten en kabels is de betreffende schroefmaat ingebrand met een laser. M = MINI, geldt voor naaldmaten 1.50-2.50mm (punten van 5cm, 8cm, 10cm en 13cm)

S = klein, geldt voor naaldmaten 2.75-5.00 mm (punten van 10cm en 13cm)
L = groot, geldt voor naalden van 5.50-10.00 mm (punten van 10cm en 13cm)
De reeks MINI is niet compatibel met de standaard S- en L-schroefmaten en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-naaldpunten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee de producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

Uitzondering: de ChiaoGoo Shorties MINI sets bevatten naaldpunten van 2.75-3.25mm die allemaal dezelfde MINI schroefmaat hebben.

€ 12,20
Meer informatie
MateriaalMetaal
MerkChiaoGoo

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan