Twist Red verw. punten set 13cm 2.75-10.00mm | ChiaoGoo

De TWIST RED verwisselbare rondbreinaalden set van ChiaoGoo bevat alles wat de breiliefhebber nodig heeft: naaldpunten in diverse naalddiktes, kabels in verschillende lengtes en diverse breiaccessoires. Zo kunt u voor elk breiwerk de perfecte rondbreinaald samenstellen. De flexibele en met rood nylon gecoate staalkabels bestaan uit meerdere staaldraden, wat kronkelen, knikken of vervorming tijdens het breien voorkomt. De sets zijn verkrijgbaar met een naaldlengte van 10cm of 13cm.

De complete set bevat de volgende producten:

Naaldpunten in naalddikte 2.75-10.00mm
3 x TWIST RED kabels (20cm, 35cm en 55cm lang
Kabelverbindingen
Knoppen/stoppers
Kabelsleutels
Stekenmarkeerders
Breinaaldenmeter
De set wordt geleverd in een handig etui met ritssluiting.

Algemene informatie die van toepassing is op alle ChiaoGoo-verwisselbare onderdelen

De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefdraadmaten, waardoor ze onderling zijn te combineren. De schroefdraadmaat is duidelijk zichtbaar in de breinaaldpunten en kabels gelaserd:

M = MINI voor naalddikte 1.50-2.50mm (8cm, 10cm en 13cm lang)
S = Small voor naalddikte 2.75-5.00mm (10cm en 13cm lang)
L = Large voor naalddikte 5.50-10.00mm (10cm en 13cm lang
MINI is niet compatibel met schroefdraadmaat S en L en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-naaldpunten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee de producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

Let op: ChiaoGoo Shorties MINI (naalddikte 2.75-3.25mm) vormt een uitzondering. Deze is alleen te combineren met onderdelen met een overeenkomstige MINI-schroefdraadmaat.

€ 289,99
Meer informatie
MateriaalKunststof
MerkChiaoGoo

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan